Meistä

PIZZERIA MONTAGNA DI RUKA

Jokainen ravintolakäynti sisältää tarinan. Ainutlaatuisen tapahtumasarjan, joka muodostuu ruoasta, palvelusta, miljööstä, ihmisistä ja tunnelmasta sekä lukuisista pienistä, näkymättömistäkin yksityiskohdista.

Pizzeria Rukan tarinaan vaikuttaa olennaisesti puu-uunissa aidolla tulella paistetut pizzat sekä muut puhtaista ja korkealaatuisista raaka-aineista kootut suussasulavat annokset. Pizzan salaisuus piilee yli kolmenkymmenen vuoden ajan omassa keittiössämme valmistetussa pizzataikinassa ja vuosien saatossa hioutuneissa pizza resepteissä. Rakkaudella käsityöhön, raaka-aineisiin ja palveluun lämmittää herkuttelijoiden sydämiä.

Haluamme, että olet tyytyväinen tänään Pizzeria Rukassa kokemaasi tarinaan: ruokaan, juomaan, palveluun ja ihmisiin niiden takana. Sillä ihmisistähän tarinat syntyvät. Ihmisistä, jotka suhtautuvat omaan tekemiseensä innostuneesti ja täydellä sydämellä.

Toivomme, että tämän kertainen tarina on sen arvoinen, että haluat kertoa sen eteenpäin. Ja että haluat tulla luoksemme luomaan niitä lisää.

Paavo ja Henrik Riipinen, perhe sekä henkilökunta

Ihmiset ja vastuullisuus

Pizzeria Rukan päivittäisistä toiminnoista vastaa ravintolapäällikkö Jennika Rontti yhdessä tiiminsä kanssa. Keittiötä luotsaa Pizzeria Rukassa pitkään vaikuttanut keittiöpäällikkö Janne Tervonen.

Olemme sitoutuneet Sustainable travel Finlandin kestävän matkailun periaatteisiin.
Tähän liittyen teemme aktiivisesti toimenpiteitä kierrättämisen, hävikin pienentämisen sekä energian käytön optimoimiseksi.

Vastuullisuus ja edelläkävijyys ovat osa meidän yrityksen kulttuuria.

Pizzeria Ruka aukioloajat:

MA – SU 11:00 – 23:00

(keittiö sulkeutuu 22.30)

Poikkeusaukioloajat:

Jouluaatto 24.12.2020 Suljettu