Rukatunturintie 4, 93825 Rukatunturi, Finland | +358 (0) 8 8681 445

PIZZERIA MONTAGNA DI RUKA

Jokainen ravintolakäynti sisältää tarinan. Ainutlaatuisen tapahtumasarjan, joka muodostuu ruoasta, palvelusta, miljööstä, ihmisistä ja tunnelmasta sekä lukuisista pienistä, näkymättömistäkin yksityiskohdista.

Pizzeria Rukan tarinaan vaikuttaa olennaisesti perinteisellä reseptillä valmistetut pizzat sekä muut puhtaista ja korkealaatuisista raaka-aineista kootut suussasulavat annokset. Herkullisen pizzan salaisuus piilee perinteisessä pizza-pohjassa. Reilun kahdenkymmenen vuoden ajan omassa keittiössämme valmistettu pizzataikina ja vuosien saatossa hioutuneet pizzareseptit ovat valloittaneet herkuttelijoiden sydämiä.

Toivomme, että olet tyytyväinen tänään Pizzeria Rukassa kokemaasi tarinaan: ruokaan, juomaan, palveluun ja ihmisiin niiden takana. Sillä ihmisistähän tarinat syntyvät. Ihmisistä, jotka suhtautuvat omaan tuotteeseensa vakavasti ja innostuneesti.

Toivomme, että tämänkertainen tarina on sen arvoinen, että haluat kertoa sen eteenpäin. Ja että haluat tulla luoksemme luomaan niitä lisää.
Paavo Riipinen perheineen sekä henkilökunta 

Yhteystiedot

Rukatunturintie 4, 93830 Rukatunturi
Kelorinteen juurella!

KARTTA

p. 08 868 1445
info(a)pizzeriaruka.fi

TEE PÖYTÄVARAUS

Yli 10 hengen varaukset maililla: niina.maatta(a)pizzeriaruka.fi

Samalle päivälle tehtävät varaukset voit kysyä puhelimitse: +358 8 8681 445

Tervetuloa herkuttelemaan aitoja puu-uuni pizzoja!