Pizzeria Ruka
since 1988

(English text below)

Asiakkaan arvostaminen, käsityön perinteet sekä laadukkaat raaka-aineet ovat Pizzeria Rukan sydän


Tarina

Jokainen ravintolakäynti sisältää tarinan. Ainutlaatuisen tapahtumasarjan, joka muodostuu ruoasta, palvelusta, miljööstä, ihmisistä ja tunnelmasta sekä lukuisista pienistä, näkymättömistäkin yksityiskohdista.
Pizzeria Rukan tarinaan vaikuttaa olennaisesti puu-uunissa aidolla tulella paistetut pizzat sekä muut puhtaista ja korkealaatuisista raaka-aineista kootut suussasulavat annokset.

Pizzan salaisuus piilee yli kolmenkymmenen vuoden ajan omassa keittiössämme valmistetussa pizzataikinassa ja vuosien saatossa hioutuneissa pizza resepteissä. Rakkaus käsityöhön, raaka-aineisiin ja palveluun lämmittää herkuttelijoiden sydämiä.

Haluamme, että olet tyytyväinen tänään Pizzeria Rukassa kokemaasi tarinaan: ruokaan, juomaan, palveluun ja ihmisiin niiden takana. Sillä ihmisistähän tarinat syntyvät. Ihmisistä, jotka suhtautuvat omaan tekemiseensä innostuneesti ja täydellä sydämellä.

Toivomme, että tämän kertainen tarina on sen arvoinen, että haluat kertoa sen eteenpäin. Ja että haluat tulla luoksemme luomaan niitä lisää.

Ystävällisin terveisin,


Ravintolapäällikkö Topi Laakso sekä ravintolan henkilökunta.

Henrik Riipinen ja perhe, ravintoloitsija


Perheyritys

Toimintaamme ohjaa vahva arvopohja mihin kuuluu puhtaus, jatkuva kehittyminen, asiakaslähtöisyys ja välittäminen. Yhdessä nämä varmistavat tulevaisuutemme tunturin juurella. Välitämme ympäristöstämme yhtä paljon kuin liiketoiminnastamme.

Me Pizzeria Rukassa ilostutetaan ja yllätetään ihmiset positiivisesti herkullisen ruoan ja lämminhenkisen asiakaspalvelun äärellä. Intohimo pizzaan, raaka-aineisiin ja puhtauteen toimii lähtökohtana kokemuksille ja tarinoille, jotka elävät sukupolvelta toiselle.

Pizzeria Ruka on jatkuvassa kehityksessä emmekä lopeta uusiutumista. Me muutumme asiakkaiden mukana ja säilytämme asemamme. Haluamme jatkossakin olla puheenaihe sekä Pohjois-Suomen johtava Pizzeria.

Vastuullisuus

Pizzeria Rukassa teemme kaiken alusta alkaen itse ja tiedämme tarkkaan, mistä raaka-aineemme tulevat. Vastuullinen toimintamme näkyy myös yhteistyökumppaneiden valinnassa, henkilöstön sitoutumisena yrityksen arvoihin ja vastuulliseen toimintaan, kierrättämällä kaiken kierrätettävän sekä seuraamalla aktiivisesti annoskokoja palautteiden perusteella minimoidaksemme ruokahävikkiä. Käytämme uusiutuvista energialähteistä tuotettua sähköä ja laitteissamme otetaan huomioon energiatehokkuus.

Pizzeria Ruka on osa perheyritys Riipinen Restaurants Oy:tä, joka on sitoutunut Sustainable Travel Finland:in kestävän matkailun periaatteisiin säästämään luonnon varoja. Yrityksellemme on myönnetty Ekokompassi ympäristöohjelman sertifikaatti.

Riipinen Restaurants Oy on jäsenenä vaikuttamassa Ruka-Kuusamo Matkailu Ry:ssä, Perheyritysten liitossa, Majoitus- ja Ravintola-alan liitossa sekä Suomen yrittäjissä.

Ihmiset

Pizzeria Rukan päivittäisistä toiminnoista vastaa ravintolapäällikkö Topi Laakso yhdessä tiiminsä kanssa ja ravintolan keittiöstä sekä tuotekehityksestä vastaa keittiöpäällikkö.

Ravintolan on perustanut 1988 Paavo Riipinen ja tänäpäivänä toiminnasta vastaa toisen sukupolven perheyrittäjä Henrik Riipinen.

Uncompromising passion,
development and experience,
resulting in a renowned pizzeria.


Story

Each restaurant visit includes a story. A unique series of events consisting of food, service, people and atmosphere, as well as numerous small, invisible details. Pizzeria Ruka's story is significantly influenced by pizzas baked in a wood oven over a real fire, as well as other mouth-watering pizzas assembled from pure and high-quality ingredients.

The secret of our pizza has been hidden in the dough made in our own kitchen for over thirty years and in our pizza recipes developed over thirty years. A love of craftsmanship, pure materials and service warms the hearts of our customers. We want you to be happy with the story you have experienced today at Pizzeria Ruka: food, drink, service and the people behind them. Since stories are born of people who are enthusiastic and wholehearted about what they are doing.

We hope this one-time story is worth the experience that you want to tell it forward. And that you want to come again to create more of them.

Best regards,

Restaurant manager Topi Laakso and restaurant staff.

Henrik Riipinen and family, restaurateur


Family owned

Our operations are guided by a strong values that includes purity, continuous development, customer first mindset and hospitality. Together, these ensure our future below the mountain of Ruka. We care about our environment as much as we care about our business. At Pizzeria Ruka we cheer up and surprise people in a positive way with delicious food and warm-hearted customer service. A passion for pizza, ingredients and purity serves as a starting point for experiences and stories that live from one generation to the next. Pizzeria Ruka is constantly evolving and we never stop innovating. We change with our customers to maintain our position as a restaurant. In the future, we want to be the topic of conversation as well as Northern Finland's leading pizzeria.


.

Sustainability

At Pizzeria Ruka, we do everything ourselves from the beginning and know exactly where our ingredients come from. Our responsible operations are also reflected in the selection of partners, the commitment of staff to the company's values ​​and responsible operations, recycling of everything recyclable, and actively monitoring portion sizes based on feedback to minimize food waste.

We are certified by Eco-compass environmental program and are committed to saving natural resources. The family company Riipinen Restaurants Oy is also committed to the principles of Sustainable Travel Finland.

People

Restaurant manager Topi Laakso and his team are responsible for the daily operations of Pizzeria Ruka. Kitchen manager is responsible for the restaurant's kitchen and product development.